4-5 JANUARI - JULLOVSCAMP I RIMBO

FULLBOKAT!

Campen går i Rimbo den 4-5 januari 2020 och är öppen för spelare födda 2004-2010. Du får träna för den yngre generationens topptränare och vi garanterar att du kommer att lämna vår camp som en bättre spelare.

Du får totalt 8 timmar isträning  där all fokus ligger på din individuella teknik. Vi jobbar stenhårt med din skridskoteknik, klubbteknik, passningar, mottagningar och avslut.

Vår träningsfilosofi är hög intensitet och noggrannhet, kombinerat med hårt jobb. Du tränar i en NHL-tröja och vi har genomgång av ispassen innan de startar för att kunna ha högsta möjliga tempo. Du värmer upp, joggar ned och stretchar efter ispassen. 

Joakim Westberg är huvudtränare och han är en väldigt duktig tränare med fantastisk teknik och enormt engagemang. Joakim anlitas som tekniktränare på flera av landets bästa hockeycamper.

Till sin hjälp har han den mycket duktiga Eric Anderberg som är en erkänt skicklig tränare som spelarna gillar skarpt. Han har även den mycket duktiga tränaren Axel Walltott vid sin sida som har spelat allt ifrån juniorlandslaget och Collegehockey i USA. Sist men inte minst den mycket duktiga och rutinerade Patrik Rydheim.

Vi använder smarta produkter från Better Hockey vilket gör träningen ännu roligare och mer effektiv.
 
CAMPDATUM 
Den 4-5 januari 2020
 
PLATS 
Arkadien Rimbo (50 km norr om Stockholm)
 
ÅLDERSGRUPP 
Spelare födda 2004 - 2010
 
AVGIFT 
2 900 kronor.
I avgiften ingår en goodiebag till ett värde av ca. 1000 kronor samt lunch och mellanmål båda dagarna.

TRÄNARE 
Joakim Westberg
Eric Anderberg
Axel Walltott
Patrik Rydheim
 
ANMÄLAN 
Anmäl dig via formuläret under fliken ANMÄLAN. Tänk på att din anmälan inte registreras förrän full betalning har erlagts. Vi tillämpar principen "Först till kvarn" och våra camper blir snabbt fiullbokade. 
 
PRYLAR ATT TA MED 
Komplett hockeyutrustning med nyslipade skridskor.  
Minst två klubbor för isträning.
Du får låna en NHL-tröja av oss. 
 
OMKLÄDNINGSRUM 
Omklädningsrummen är till för spelare och tränare och vi tillåter inga föräldrar där. Vi ber er respektera detta då det är en viktig del i spelarnas utbildning att de lär sig klara sig själva. 

Det finns möjlighet att lämna kvar sin hockeyutrustning över natten, men blöta underställ, handdukar mm är bra att ta hem.
 
MAT
Det ingår lunch och mellanmål båda dagarna. Ta gärna med egen frukt med mera.

GODIS 
På våra camper råder det förbud mot godis, läsk och snacks.  

AVBOKNING 
Upp till 2 veckor innan campstart kan avbokning mot ett läkarintyg ske och då återbetalas avgiften (minus en administrationsavgift på 1000 kronor). 
 
REGLER 
Vi förväntar oss att spelarna håller tider, lyssnar och att de visar respekt mot tränare och kamrater.