AV SPELARE - FÖR SPELARE

BHS SKILLS ACADEMY är en hockeycamp för spelare som älskar hockey. Campen drivs av några av Sveriges bästa tekniktränare som brinner för att utveckla ambitiösa spelare i ålder 9-17 år som vill bli bättre på hockey. 

Vi lägger all fokus på individuell utveckling och vi jobbar mycket med personlig feedback till varje spelare som deltar på våra camper. Vi har en annan metodik jämfört med andra hockeycamper och för de flesta innebär våra camper nya typer av övningar som hjälper spelarna att ta sitt spel till nästa nivå.

Vi jobbar stenhårt med grunder i passningar, mottagningar, skridskoåkning och vi lägger stor vikt vid avslutsträning. Om man inte lär sig rätt teknik från början så blir det svårt att nå sin fulla potetial och att komma långt inom hockey,

Vi hjälper spelarna att förstå vad som krävs för att bli en riktigt bra hockeyspelare och vi ger dem övningar som de kan träna på hemma. Vi lär dem bra rutiner som de kommer att ha nytta av hela karriären och vi garanterar att de lämnar våra camper som en bättre hockeyspelare.

Vi samarbetar med CCM Hockey och Better Hockey som vi tycker har marknadens bästa produkter för spelare som vill nå långt inom hockey.

Joakim Westberg
BHS SKILLS ACADEMY

GrymmA samarbetspartners