loading...

HOCKEYTRÄNING I VÄRLDSKLASS!

BHS SKILLS ACADEMY är en hockeycamp för unga spelare som älskar hockey och som vill ta sitt spel till nästa nivå. Du får träna för landets bästa och mest efterfrågade tränare och du får  hockeyutbildning i toppklass!

Vi brinner för att utveckla spelarnas teknik så de har möjlighet att nå sin fulla potential. Vi lägger all fokus på individuell teknikträning och vi jobbar stenhårt med att förbättra spelarnas skridskoteknik, klubbteknik, passningar och mottagningar. Vi tränar också mycket på avslut så man sätter de chanser man skapar på matcherna.

På våra camper blir alla spelare "sedda" och vi är extremt måna om att alla ska trivas. Vi har oftast bara en grupp på våra camper och vi följer då spelarna hela campen, även vid måltiderna. Det kommer ofta spelare utan kompis från sin klubb, men de får nya kompisar omgående och det är härligt att se hur snabbt alla kommer med i gemenskapen.

Vår träningsfilosofi är hög intensitet och noggrannhet, kombinerat med hårt jobb. Därför ställer vi krav på att du som deltar på BHS SKILLS ACADEMY kommer i tid, att du lyssnar och att du är fokuserad.

Du tränar i en NHL-tröja och vi har genomgång av ispassen innan de startar för att kunna ha högsta möjliga tempo. Du värmer upp, joggar ned och stretchar efter varje ispass. För de flesta innebär våra camper nya typer av övningar och vi garanterar att du lämnar våra camper som en bättre spelare.

Vi använder smarta produkter från Better Hockey som gör träningen på is och off-ice ännu roligare och mer effektiv. Fler än 100 spelare i NHL tränar med produkter från Better Hockey.

Anmäl dig snarast om du vill vara säker på en plats. Våra camper blir oftast fullbokade väldigt snabbt.

Hoppas att vi ses på någon av våra camper!


Joakim Westberg
BHS SKILLS ACADEMY

NYHETER

STOCKHOLM
 25 april & 2 maj
Akademi i MB-Hallen för
spelare födda 2007-2009.
Mer info hittar ni
här!

MALMÖ 
21 mars 2020
Endagscamp med avancerad teknikträning för spelare
födda 2004-2009.
Mer info hittar ni
här!

STOCKHOLM
 23-26 juli 2020
Sommarcamp för spelare
födda 2004-2010.
Mer info hittar ni
här!

GÖTEBORG
Mer info inom kort!

SUNDSVALL
Mer info inom kort!

LULEÅ
Mer info inom kort!

CAMP-SCHEMA 2020

Missa inte chansen att delta på Sveriges bästa teknikcamper som garanterat gör dig
till en bättre spelare.
Klicka
här för att se schemat!

OMDÖMEN FRÅN DELTAGARE

"Lätt den bästa hockeycamp jag gått på. Superbra träning och sjukt grymma tränare. Jag älskade off-ice träningen och vi fick grymt bra presenter av Better Hockey Sweden".
Calle Lundmark 2003

"Vår son var på väg att lägga av med hockey men efter två camper med BHS SKILLS ACADEMY brinner han för hockey igen och tränar off-ice minst en timme varje dag.
Vi ger er högsta betyg".

Mats & Lisa Larsson

"Väldigt proffsigt upplägg  kul att spelarna får känna sig som NHL-proffs en helg. Ordning och reda, otroligt bra träning, bra mat och inget godis. Stort plus för att ni ser alla spelare".
Mia Bergman

Prenumerera på VÅRT NYHETSBREV

grymma SAMARBETSPARTNERS