loading...

HOCKEYTRÄNING I VÄRLDSKLASS!

BHS SKILLS ACADEMY är en hockeycamp för unga spelare som älskar hockey och som vill ta sitt spel till nästa nivå. Du får träna för landets bästa och mest efterfrågade tränare och du får  hockeyutbildning i toppklass!

Vi brinner för att utveckla spelarnas teknik så de har möjlighet att nå sin fulla potential. Vi lägger all fokus på individuell teknikträning och vi jobbar stenhårt med att förbättra spelarnas skridskoteknik, klubbteknik, passningar och mottagningar. Vi tränar också mycket på avslut så man sätter de chanser man skapar på matcherna.

På våra camper blir alla spelare "sedda" och vi är extremt måna om att alla ska trivas. Vi har oftast bara en grupp på våra camper och vi följer då spelarna hela campen, även vid måltiderna. Det kommer ofta spelare utan kompis från sin klubb, men de får nya kompisar omgående och det är härligt att se hur snabbt alla kommer med i gemenskapen.

Vår träningsfilosofi är hög intensitet och noggrannhet, kombinerat med hårt jobb. Därför ställer vi krav på att du som deltar på BHS SKILLS ACADEMY kommer i tid, att du lyssnar och att du är fokuserad.

Du tränar i en NHL-tröja och vi har genomgång av ispassen innan de startar för att kunna ha högsta möjliga tempo. Du värmer upp, joggar ned och stretchar efter varje ispass. För de flesta innebär våra camper nya typer av övningar och vi garanterar att du lämnar våra camper som en bättre spelare.

Vi använder smarta produkter från Better Hockey som gör träningen på is och off-ice ännu roligare och mer effektiv. Fler än 100 spelare i NHL tränar med produkter från Better Hockey.

Anmäl dig snarast om du vill vara säker på en plats. Våra camper blir oftast fullbokade väldigt snabbt.

Hoppas att vi ses på någon av våra camper!


Joakim Westberg
BHS SKILLS ACADEMY

NYHETER

Information gällande Corona:

Jullovscampen den 27-29 december kommer fortfarande genomföras.
Detta då träning kan bedrivas för spelare födda 2005 och senare, i regioner med skärpta restriktioner, under förutsättningar att de allmänna råden från Folkhälsomyndigheten följs.
BHS och Rimbo IF tar världsläget på högsta allvar och kommer därför se till:

- Att nyttja så många av de 11 omklädningsrum som de tillhandahåller (3 st inne i hallen och 7 st straxt utanför).

- Tillhandahålla handsprit, tvål etc. på många ställen.

- Anpassa träningen, med fokus på teknikträning och utan närkamper i möjligaste mån.

- Betala tillbaka hela deltagaravgiften om campen ej skulle genomföras.
 

OMDÖMEN FRÅN DELTAGARE

"Lätt den bästa hockeycamp jag gått på. Superbra träning och sjukt grymma tränare. Jag älskade off-ice träningen och lärde mig massa nya övningar som jag kan fortsätta träna hemma".
Calle Lundmark 2006

"Vår son började tappa motivation till hockeyn, men efter två camper med BHS SKILLS ACADEMY brinner han för hockey igen och tränar off-ice minst en timme varje dag.
Vi ger er högsta betyg".

Mats & Lisa Larsson

"Väldigt proffsigt upplägg  kul att spelarna får känna sig som NHL-proffs en helg. Ordning och reda, otroligt bra träning, bra mat och inget godis. Stort plus för att ni ser alla spelare".
Mia Bergman

Prenumerera på VÅRT NYHETSBREV

grymma SAMARBETSPARTNERS